|
||||||
![]() |
|
|
#1 |
|
صاحب امتياز سايت
تاريخ عضويت: May 2008
تعداد تشكر از ديگر كاربران: 0
تشكر كرده 7 بار در 5 پست
|
حواله از طریق پول الکترونیکی وب مانی جهت شارژ حساب IFCMarkets به صورت زیر انجام می گیرد.
از طریق وب مانی خود وارد پنجره send webmoney شوید. (یعنی روی کیف پولتان کلیک راست کنید و به مسیر send wm/ to a webmoney purse بروید .) در قسمت |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
میخواستم بدونم https://www.libertyreserve.com/EN/ از حساب پاناما وب مانی رو چطور میتونم حسابمو در آی اف سی مارکت شار÷ کنم؟ میشه کمکم کنین؟ |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
با سلام و خسته نباشید . لطفا" مراحل را کامل بفرمایید . مثلا من که مشهد هستم چطوری پول بریزم و چگونه برداشت کنم.
|
|
|
|
#4 |
|
صاحب امتياز سايت
تشكر كرده 7 بار در 5 پست
|
سلام به شما دوست عزيز
ماحسابهاي fibo ,lite forex, ifc markets را براي شما مستقيماً شارژ مي كنيم ! اين به اين معنيه كه شما بايد فقط 3 مرحله زير را انجام بديد تا حسابتان شارژ بشه. چه عالييييييييييييييي ![]() 1) در سايت ما فرم خريد را پر كنيد. http://wmtransfer.ir/request/buyrequest.aspx 2) مبلغ درخواستي خودتون رو به شماره حسابهاي ما كه در فرم خريد به شما داده مي شود واريز كنيد. 3) يكي از روش هاي زير را انتخاب كنيد و شماره فيش بانكي خود را به ما اعلام كنيد. ايميل: info@wmtransfer.ir تلفن: 7 _02188540024 خيلي راحته .مگه نه؟؟؟ ولي چند تا نكته مهم هست كه بايد بگم!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
صاحب امتياز سايت
تشكر كرده 7 بار در 5 پست
|
قانون : غيرممكن است كه ما حساب شخصي را بدون درخواست او در سايت ، شارژ كنيم.
ما براي شارژ حسابتان نياز به فرم خريد پرشده شما در سايت داريم. ![]() **شماره حسابهاي ما تنها درصفحه دوم فرم خريد سايت اعلام مي شود و به دليل احتمال بروز خطاي گفتاري/شنوايي از اعلام تلفني آن معذوريم. **به هنگام پر كردن فرم ،در قسمت توضيحات شماره حسابي كه مي خواهيد شارژ شود را بنويسيد. **كساني كه شارژ حساب fibo و web money دارند، قبل از واريزي به بانك ، براي اطلاع ازموجودي با ما تماس بگيرند. ** از همه شما مشتريان عزيز تقاضا مي شود كه بعد از درخواست شارژ ، با دفتر تماسي به عنوان پيگيري شارژ گرفته نشود. ما در اسرع وقت و به ترتيب به درخواستهاي شما رسيدگي مي كنيم و به طبع تماسهاي شما ،سرعت و روند شارژ حساب شما را بسيار كند مي كند . آيا بهتر نيست كه حساب خود را چك نماييد؟ ![]() maybe its charged![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
صاحب امتياز سايت
تشكر كرده 7 بار در 5 پست
|
نقل قول:
سلام آيا منظور شما اين است كه از حساب وب مانيتان ، ifc تان را شارژ كنيد؟ http://forum.wmtransfer.ir/forums/forumdisplay.php?f=20 |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
سلام
ببینید درست متوجه شدم؟ برای شارزحسابمان پول را به حساب شما واریز میکنیم و شما حساب رو (البته با انجام تشریفات مربوطه)شارژ میکنید. برای برداشت چطور. ایا وقتی بروکر پول را به حساب وبمانی من منتقل میکند میتوانم انرا به حساب ارزی خودمنتقل کنم؟ یا باید حتما به شما بفروشم ؟ وایا در اینصورت هزینه ای از من دریافت میشود؟ یعنی من هم باید هزینه ارسال پول از طریق بروکر رو بدم و هم هزینه بابت انتقال به حساب ارزی ام را؟ متشکرم. |
|
|
|
#8 | |
|
مدير انجمن
تاريخ عضويت: Feb 2009
تعداد تشكر از ديگر كاربران: 3
تشكر كرده 27 بار در 25 پست
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
اعضاي سايت
تاريخ عضويت: Feb 2010
تشكر كرده 0 بار در 0 پست
|
باسلام
من به تازگی عضو شدم و چندتا مشکل دارم هیچ ایمیلی موقع ثبت نام به دست من نمیرسه و عملا در مرحله ی سوم متوقف میشم چرا؟مگه نباید ایمیل من ایرانی و حاوی اطلاعات دقیقم باشه؟یعنی مشکل از ایمیلمه؟ |
|
|
|
|
|
#10 |
|
مدير انجمن
تاريخ عضويت: Feb 2009
تعداد تشكر از ديگر كاربران: 3
تشكر كرده 27 بار در 25 پست
|
chera too in anjoman post gozashtin!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
![]() |
| كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|